Vuokraa moottoripyörä

Harley Davidson Street Glide -13

Huippu matkajuhta tilavilla lukittavilla sivulaukuilla, tehokas ja taloudellinen iso moottori takaa väännön. Moottoripyörä varustettu ajonestolla sekä varashälyttimellä.

450€ 3vrk 500km.
900€ Viikko 1200km.

Pidemmät sopimuksen mukaan

Siirry varaukseen

Tai kysy lisää 0449738771

Lisätiedot

-Radio

-Varashälytin/Ajonestolaite

-FuelPak ruiskun ohjelmointi laite

-LED valot edessä ja takana

 

VUOKRAEHDOT

Vuokra-ajat ovat pääsääntöisesti vuorokausi (24 tuntia) ja viikonloppu (vuokra-aika alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy maanantaiaamuna klo 11.00), pidemmät vuokra-ajat sopimuksen mukaan.

Vuokrahinta sisältää kaskovakuutuksen, jonka omavastuu on €1000/vahinko.

Vuokrahintoihin sisältyy 200km/vrk, ylimenevältä osalta veloitetaan moottoripyörissä €0,45km. Varattaessa perimme 30%varausmaksun, joka koituu asiakkaan tappioksi mahdollisessa peruutustapauksessa.

Vuokraus ja palautus tapahtuu liikkeemme aukioloaikana (ma-pe 10.00-18.00, la 10.00-15.00). Pyörät luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä. Vuokrahintaan sisältyy kypärä.

Vuokrapyörän kaltaisen pyörän voit halutessasi myös ostaa itsellesi, jolloin palautamme vuokran kaupan teon yhteydessä.

Tarkemmat vuokrausehdot:

Seuraavissa ehdoissa Vuokraaja on Trade Bird Oy ja Vuokralleottaja on asiakas.

Pyörällä saa ajaa vain henkilö, jolle se on vuokrattu.
Kuljettajalla tulee olla tarpeellinen ajotaito. Emme vuokraa pyöriä ajoharjoitteluun.
Pyörä luovutetaan täyteen tankattuna, joten myös palautettaessa pyörän tankin tulee olla täynnä. Vajaasta tankista veloitamme 20 euroa.
Pyörän vuokralleottajalla tulee olla sen ajamiseen vaadittava ajokortti.
Pyörää saa käyttää vain normaaliin liikenne-/matkailuajoon. Osallistuminen kilpailuihin/ muuhun normaalista tieliikenneajosta poikkeavaan toimintaan on ehdottomasti kielletty.
Jos matka keskeytyy tekniseen vikaan tai muuhun (esim. varkaustapaus), on vuokralleottajan otettava välittömästi yhteys vuokraajaan.
Pyörässä on kaskovakuutus, jonka omavastuu on 1000 euroa kutakin vahinkoa kohden. Vuokralleottajan on vahingon sattuessa maksettava omavastuu välittömästi vuokraajalle
Vuokralleottaja on vastuussa myös toisen henkilön tekemistä vahingoista pyörälle ja ajovarusteille.
Vaikka vuokralleottaja palauttaa pyörän ennen vuokra-ajan loppumista, hän ei ole oikeutettu saamaan vuokrahintaa käyttämättömästä ajasta takaisin.
Jos pyörää ei palauteta sovittuna ajankohtana, eikä asiasta ole sovittu vuokraajan kanssa, on kysymyksessä luvaton käyttöönotto, joka ilmoitetaan poliisille. Kyseisissä tapauksissa vuokraaja on oikeutettu perimään vuokran korotettuna 50 % ylimenneeltä ajalta.
Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan ajovarusteille sattuneet vahingot.
Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokraajalle täysimääräisesti ajoneuvolle ja varusteille aiheutetut vahingot jos vakuutusyhtiö päihtymisen tai muun syyn takia evää korvauksen.
Vuokralleottaja on velvollinen huolehtimaan pyörästä ja varusteista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan, sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokralleottaja sitoutuu käyttämään pyörää vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla.
Vuokralleottaja on sopimukseen merkityn omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan pyörälle ja varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot, kuten myös korvaamaan vuokra-aikana kadonneet osat ja lisävarusteet.
Liikennevahinkotapauksissa joissa vastapuoli on syyllinen, ei kuitenkaan omavastuuta peritä. Vuokralleottaja vapautuu korvausvastuusta, jos vuokraaja saa täyden korvauksen vahingosta vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta. Vuokralleottajan on välittömästi täytettävä vahinkoilmoitus vahingon sattuessa. Jos vuokralleottaja laiminlyö vahinkoilmoituksen täyttämisen hän vastaa vuokraajalle siitä syntyneistä kuluista. Liikennevahingon sattuessa ja syyllisyyden ollessa epävarma on pyydettävä poliisi paikalle. Henkilövahingon sattuessa on aina pyydettävä poliisi paikalle.
Ennen pyörän luovutusta tarkastetaan yhdessä vuokralleottajan kanssa pyörän kunto + renkaiden urasyvyys. Jos vuokrauksen päättyessä pyörästä löytyy rikkoutuneita osia tai normaalista poikkeavaa kulumista on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan ne.
Ajettu matka mitataan pyörän omalla mittarilla. Jos mittari hajoaa, on vuokralleottaja velvollinen ilmoittamaan asiasta välittömästi vuokraajalle.
Pyörässä käytetään polttoaineena 98 oktaanista bensiiniä.
Vuokrahinta maksetaan vuokraushetkellä.
Pysäköitäessä on aina laitettava pyörä rattilukkoon ja virta-avainta säilytettävä huolellisesti.
Vuokralleottaja on vuokra-aikana vastuussa pyörään kohdistuneista sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.
Sovitun kilometrimäärän ylittymisestä veloitetaan 0,20 € / kilometri.
Korjauksiin tulee aina olla vuokraajan lupa.

Trade Bird myy myös autoja

Meiltä saat auton tarpeesi mukaan. Tarvittaessa myös rahoituksella.

Tutustu valikoimaan